De Muziekzolder

Locatie Amsterdam

Docent

Judith Sijp

Adres

De Muziekzolder
Zeelandstraat 72-3

Amsterdam, Noord-Holland 1082 CA
Google maps

Lesdagen en lestijden

Op maandag, woensdag en zaterdag:
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er 2 of 3 groepen gemaakt.

8.45 uur
10.00 uur
11.15 uur

Informatie

Met deze cursussen voor (groot-)ouder/verzorger en kind (8 maanden-4 jaar) doe je je kindje en jezelf een groot plezier! De gezellige lessen worden al gauw dierbare wekelijkse momenten waarin je je kindje vanuit jouw veilige nabijheid ziet genieten en leren. We gaan o.a. zingen, bewegen, dansen en op instrumentjes spelen en besteden spelenderwijs aandacht aan de vier seizoenen en andere aansprekende thema’s. Door de uitgekiende lesactiviteiten worden de muzikale, maar o.a. ook de motorische, sociaal-emotionele en de taal/spraakontwikkeling gestimuleerd. De liedjes uit de lessen krijgen jullie in een speciaal boekje mee naar huis om daar alles nog eens dunnetjes over te kunnen doen!
www.demuziekzolder.nl

Contact

Telefoon: 06 51 54 53 77
Email: muziekles@demuziekzolder.nl

Locatie Diemen

Docent

Judith Sijp

Adres

Muziekschool Diemen
p/a Theater de Omval
Ouddiemerlaan 104
1111 HL Diemen​
Google maps

Lesdagen en lestijden

Op vrijdag:
9.00-9.45 uur
10.00-10.45 uur
11.00-11.45 uur
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er 2 of 3 groepen gemaakt.

Informatie

Met deze cursus voor (groot-)ouder/verzorger en kind (8 mnd-4 jaar) doe je je kindje en jezelf een groot plezier! De gezellige lessen worden al gauw dierbare wekelijkse momenten waarin je je kindje vanuit jouw veilige nabijheid ziet genieten en leren. Die twee zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. We gaan o.a. zingen, bewegen, dansen en op instrumentjes spelen en besteden spelenderwijs aandacht aan de vier seizoenen en andere aansprekende thema’s. Door de uitgekiende lesactiviteiten worden de muzikale, maar o.a. ook de motorische, sociaal-emotionele en de taal/spraakontwikkeling gestimuleerd. De liedjes uit de lessen krijgen de deelnemers in een speciaal boekje mee naar huis om daar alles nog een dunnetjes over te kunnen doen! De meeste liedjes zijn inmiddels ook online te beluisteren. Juf Judith heeft de erkende post HBO-opleiding gedaan en is gediplomeerd Muziek op Schoot-docent.

Het is een cursus van 33 lessen van ieder 45 minuten op de vrijdagochtend (lestijd afhankelijk van leeftijd kind) in groepen van 8 kleintjes en 8 (groot-)ouder/verzorgers. De lessen staan o.l.v. Judith Sijp en vinden plaats in de Omval.
Meer informatie: www.muziekschooldiemen.nl

Contact

Telefoon: 06 51 54 53 77
Email: info@muziekschooldiemen.nl