MusiC-Arts

Locatie Barendrecht

Docent

Carolien Arts

Adres

Buitenlandse Baan 1
Barendrecht, Zuid-Holland 2991 GA
Google maps

Lesdagen en lestijden

Woensdag:
9:30 – 10:15u – Muziek op Schoot (10 – 24 maanden)
10:25 – 11:10u – Muziek voor Peuters (2 – 4 jaar)

Informatie

Samen muziek maken is heel leuk en creëert veel leermogelijkheden. Samen zingen, muziek maken en bewegen is essentieel voor de ontwikkeling en het welzijn van het jonge kind. Muziek is contact maken, ontdekken en beleven. In de kindercursussen Muziek op Schoot en Muziek voor Peuters ontdekken kinderen met hun (groot)ouder of verzorger het plezier van samen muziek maken. De lessen bestaan uit een scala van muziek- en spelactiviteiten, zoals liedjes zingen, spelen, bewegen op muziek en luisteren.

De muzikale activiteiten dragen bij aan de muzikale ontwikkeling, maar stimuleren ook aan de taal- en motorische ontwikkeling en andere ontwikkelingsbieden. Er wordt gebruik gemaakt van instrumenten en materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind.

Contact

E-mail: music-arts@outlook.com
Telefoonnummer: 06 14 83 85 99

Locatie Maassluis

Docent

Carolien Arts

Adres

Uiverlaan 20
Maassluis, Zuid-Holland 3145 XN
Google maps

Lesdagen en lestijden

Maandag:
9.30 – 10.15u – 6 – 18 maanden
10.20 – 11.05u – 1 – 2,5 jaar
11.15 – 12.00u. – 2 – 4 jaar

Informatie

Met muziek kun je niet vroeg genoeg beginnen! In de Muziek op Schoot-lessen gaat het om spelen met muziek. Het is een muzikale ervaring voor het kind en zijn ouder, begeleider, opa of oma. De muziek, de activiteiten en het spelmateriaal sluiten aan bij de ontwikkelingsfase van het kind en zijn zelf ook weer een stimulans voor de ontwikkeling.

In de les maken we samen muziek door instrumentjes te ontdekken, traditionele en nieuwe liedjes te zingen, te luisteren naar en te bewegen en spelen op muziek. Na iedere les ontvangen de ouders/verzorger de liedjes, zodat er ook thuis gezongen en gedanst kan worden. Het is dé manier om samen met je (klein)kind de wondere wereld van de muziek te ontdekken!

Contact

E-mail: music-arts@outlook.com
Telefoonnummer: 06 14 83 85 99